Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

kappa

Status
Not open for further replies.

wadasfaf

New member
1. Your Nickname: -HF-ALOJZ

2. Your Serial: C4541A7A40D9D671EEAE8529C1CC32F2

3. Admin's Nickname:kappa27

4. Server:TFF

5. Ban / Mute Period: without any duration

6. Ban / Mute Reason: bb 
qB0i.png

7. Explaination: idk what just happend. first time he tried to kick me without any reasson  1 month back and now he just  baned me :D:D

Last edited by a moderator:
18.8.[GLOBAL] ALOJZ: KAPPA NO CO

18.8 [GLOBAL] ALOJZ: FURT MIKI BOT MOD ?

18.8[GLOBAL] ALOJZ: CC KAPPA UZ VIES KICKOVAT ?

6.8[GLOBAL] Guest1337: furt bot skureny hahaha

6.8[GLOBAL] BOTKAPPA: NUB        

and more shits maybe alex can find but i 4got save screen i got this in log 

you can provoke someone else  🙂 but not me you can go back to ffs 🙂 here u are not welcome if u are braindead 🙂  

ted něco po našem jazyku až se nebudeš chovat jak postižená píča tak mi dej  vědět do tý doby  se tam neukážeš a věř tomu že to zařídím 

don't worry if you try to say it's not your nicks so it can be found in the log xD I have your serial saved in evo's chat xD 

Kdo sa na čo vyhovára  ja narozdiel od teba viem aspoň kickovat xdd

Brainded si ty keď si myslíš ze zabanovany seriál nejde obchádzať keďže obchádzanie v mta je ešte ľahšie ako v sampe. Tak sa spametaj a nebanuj jak vul  nie sme predsa na miki

ja se mam spamatovat a ty se chováš na  serveru jak ? jako koště tak jako jinak okey ? a jinak jestli chceš psát něco najdeš mě  na dc tady to kvůli tobě spamovat nebudu 

jo a ještě jedna věc nevím kdo jsi a píšeš mi něco o dead sv co mě totáč nezajímá a nikdy mě zajímat nebude už takže tak takže bud jdi na ffs nebo si promysli jak se chováš jestli si myslíš že se z někým budu srát jseš na omylu obejdeš dostaneš znova takže si rozmysli co chceš . 

Hej ty geno tupé, dobre si promyslí co tu píšeš áno  lebo jak si písal, nevieš s kým máš tu česť. S chladnou hlavou to na teba nikdy nefungovalo tak tu láskavo prestaň sekať zo seba machra. K trestu ten unban tam láskavo dáš  keďže ty si všetko berieš moc osobne a za všetko sa urážaš a ešte  jebneš perma ban?  Všetci vieme že to na permu nieje pac a pusu.

PS hezka IP adresa

Hej ty geno tupé, dobre si promyslí co tu píšeš áno  lebo jak si písal, nevieš s kým máš tu česť. S chladnou hlavou to na teba nikdy nefungovalo tak tu láskavo prestaň sekať zo seba machra. K trestu ten unban tam láskavo dáš  keďže ty si všetko berieš moc osobne a za všetko sa urážaš a ešte  jebneš perma ban?  Všetci vieme že to na permu nieje pac a pusu.

PS hezka IP adresa
ja tě mám v píči mě jde jen o klid na serveru takže jsi si to vybral sám unban nebude můžeš to zkusit za měsíc až se umoudříš do té doby nic  btw za geno z unbanem nepočítej ani za měsíc madarská píčo 

@Nao closed it pls thx 

Tak ty budes budes picovat jo?😂 Také geno nevychovane co má za potřebí brečet jak malý uplakane vymrdane děcko ta perma má určitě vlastní důvod

Kiddik přijde na server a začne urážet 💀 a pak tu brečí o unban 💀💀 táhni na ffs radši také gena tu nepatří 

Status
Not open for further replies.
Back