DruGz!1
New member
- Thread Author
[SIZE= 14px]- 1. Genel tanıtım:[/SIZE]
[SIZE= 14px]Ayberk adı. 20 yaşındayım. Türkiye Samsun kentinde yaşıyorum. Elektrik teknisyeni çalışıyorum[/SIZE]
-2. Bu oyunu ne sıklıkla oynuyorsun? (H / gün):
Gün içinde o kadar çok sunucuyu değiştiriyorum ki, boş zamanlarımda her gün girmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
-3. Şu ana kadar MTA kariyeriniz (sadece önemli):
, 2011 yılında oynamaya başladım Arkadaşım Siqeleptor bana ne yapacağımı gösterdi. Oynadığım sunucularda bir sürü insanla tanıştım. bu yıl haritalar yapıyorum ve kendimi geliştiriyorum
-4. Eski klanlarınız: OYNAMAKLANAN KANALLAR: SAF Saf Beceriler
uW | Birleşik Savaşçılar
DEF Ölüm Gücü
fH- Cehennemden
BHD! Karaşahin düştü
uS | Sınırsız Beceri
FFG. Fast Fire Guys Bu klanlarda güzel anılarım var
-5. Topluluk içindeki yükümlülüğünüz ne olurdu:
Cw'ye katılırdım, haritalandırma yapıyorum şimdi haritalarım hazır ama deco alınacak.
-6. Şahsen, neyin iyi olduğunu düşünüyorsun:
Sadece kalıcı bir klan arıyorum ve gözlemlediğim kadarıyla bu klan bana hitap etti. Gerçekten bu klana girmek istiyorum ve söz veriyorum elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umarım isteğimi kabul edersiniz
-7. Eklenecek bir şey (isteğe bağlı): SKYPE Ayberk DruGz! 1 zZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
[SIZE= 14px]Ayberk adı. 20 yaşındayım. Türkiye Samsun kentinde yaşıyorum. Elektrik teknisyeni çalışıyorum[/SIZE]
-2. Bu oyunu ne sıklıkla oynuyorsun? (H / gün):
Gün içinde o kadar çok sunucuyu değiştiriyorum ki, boş zamanlarımda her gün girmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
-3. Şu ana kadar MTA kariyeriniz (sadece önemli):
, 2011 yılında oynamaya başladım Arkadaşım Siqeleptor bana ne yapacağımı gösterdi. Oynadığım sunucularda bir sürü insanla tanıştım. bu yıl haritalar yapıyorum ve kendimi geliştiriyorum
-4. Eski klanlarınız: OYNAMAKLANAN KANALLAR: SAF Saf Beceriler
uW | Birleşik Savaşçılar
DEF Ölüm Gücü
fH- Cehennemden
BHD! Karaşahin düştü
uS | Sınırsız Beceri
FFG. Fast Fire Guys Bu klanlarda güzel anılarım var
-5. Topluluk içindeki yükümlülüğünüz ne olurdu:
Cw'ye katılırdım, haritalandırma yapıyorum şimdi haritalarım hazır ama deco alınacak.
-6. Şahsen, neyin iyi olduğunu düşünüyorsun:
Sadece kalıcı bir klan arıyorum ve gözlemlediğim kadarıyla bu klan bana hitap etti. Gerçekten bu klana girmek istiyorum ve söz veriyorum elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umarım isteğimi kabul edersiniz
-7. Eklenecek bir şey (isteğe bağlı): SKYPE Ayberk DruGz! 1 zZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Last edited by a moderator: