Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

DruGz!1

DruGz!1

New member
[SIZE= 14px]- 1. Genel tanıtım:[/SIZE]

[SIZE= 14px]Ayberk adı. 20 yaşındayım. Türkiye Samsun kentinde yaşıyorum. Elektrik teknisyeni çalışıyorum[/SIZE]

-2. Bu oyunu ne sıklıkla oynuyorsun? (H / gün):

Gün içinde o kadar çok sunucuyu değiştiriyorum ki, boş zamanlarımda her gün girmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum.

-3. Şu ana kadar MTA kariyeriniz (sadece önemli):

, 2011 yılında oynamaya başladım Arkadaşım Siqeleptor bana ne yapacağımı gösterdi. Oynadığım sunucularda bir sürü insanla tanıştım. bu yıl haritalar yapıyorum ve kendimi geliştiriyorum

-4. Eski klanlarınız: OYNAMAKLANAN KANALLAR: SAF Saf Beceriler

uW | Birleşik Savaşçılar

DEF Ölüm Gücü

fH- Cehennemden

BHD! Karaşahin düştü

uS | Sınırsız Beceri

FFG. Fast Fire Guys Bu klanlarda güzel anılarım var ❤️

-5. Topluluk içindeki yükümlülüğünüz ne olurdu: 

Cw'ye katılırdım, haritalandırma yapıyorum şimdi haritalarım hazır ama deco alınacak.
 -6. Şahsen, neyin iyi olduğunu düşünüyorsun: 

Sadece kalıcı bir klan arıyorum ve gözlemlediğim kadarıyla bu klan bana hitap etti. Gerçekten bu klana girmek istiyorum ve söz veriyorum elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umarım isteğimi kabul edersiniz :)
 -7. Eklenecek bir şey (isteğe bağlı): SKYPE Ayberk DruGz! 1 zZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Last edited by a moderator:
Back